Studiereis Toulouse 11 t/m 13 april

Ook in 2018 bezoekt BT weer een inspirerende Europese regio. Van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 april zetten we zeil naar hét innovatiehart van Frankrijk: Toulouse!

Waarom Toulouse?

  • Omdat stad en regio afgelopen 20 jaar de hoogste economische groeicijfers boekten in Frankrijk;
  • Omdat de Fransen Toulouse verkozen tot tweede beste plek om te werken;
  • Omdat de triple helix praktisch is uitgevonden in de stad aan de Garonne, en nog steeds resulteert in maximale economische spinnoff.

Maar er zijn veel meer redenen om deze bijzondere stad en regio te bezoeken. Zie daarvoor deze flyer. Daarin staan ook meer details ten aanzien van de leerdoelen en kosten van deze bijzondere studiereis.

Mededeelnemers

De studiereis wordt georganiseerd voor de leden van de SKBN. Dit zijn strategen en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met het verbeteren van het vestigingsklimaat en regionale economie via regionale ontwikkelingsmaatschappijen. Het is de ruimtelijk-economische studiereis voor beslissers bij publieke, private en kennispartijen.

Voor het eerst mogen nu ook 10 deelnemers van buiten het ledennetwerk mee op reis voor slechts 950 euro.

Aanmelden vóór 5 februari

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van vliegtickets verzoeken we jullie je zo snel mogelijk aan te melden. Aanmelden kan via deze link.

Wil je meer informatie, schroom niet direct contact met ons op te nemen (zie flyer voor contactdetails).

Hopelijk tot snel!

Namens de reiscommissie

Paul van Dijk (Akro Consult)
Jeroen Krijgsman (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij)
Rob Verhoeff (OMALA & Lelystad Airport Businesspark)
Jan Jager (ELBA \ REC)

MEER UPDATES

Twynstra Gudde benoemt vijf nieuwe partners

Per 1 juli 2019 heeft de directie van Twynstra Gudde vijf nieuwe partners benoemd: Gregor Heemskerk, Jos Kalfsbeek, Evelien van der Kuil, Guus van Leerdam en Martin Stout. Met deze benoeming versterkt het bureau haar positie op de thema’s energietransitie en gebiedsontwikkeling.

BEKIJK PROJECT

Circl

BT verdiepingsbijeenkomst circulaire werklocaties/regio’s

Als vervolg op de BT Awards 2018 en aftrap voor de Award 2019, organiseert BT/Stadszaken in samenwerking met ABN Amro een exclusieve verdiepingsbijeenkomst voor werklocaties en regio’s die werken aan de circulaire economie.

BEKIJK PROJECT

Kennissymposium ‘Sturen op de regionale economie’

Tijdens de Kennissymposium ‘Sturen op de regionale economie’ dat BT samen met het NEO Observatory en Rienstra Beleidsonderzoek en Beleidsadvies op donderdag 23 mei organiseert, krijgen beleidsmakers nieuwe handvaten om goede ruimtelijk-economische keuzes te maken.

BEKIJK PROJECT

ONZE PARTNERS