Studiereis Toulouse 11 t/m 13 april

Ook in 2018 bezoekt BT weer een inspirerende Europese regio. Van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 april zetten we zeil naar hét innovatiehart van Frankrijk: Toulouse!

Waarom Toulouse?

  • Omdat stad en regio afgelopen 20 jaar de hoogste economische groeicijfers boekten in Frankrijk;
  • Omdat de Fransen Toulouse verkozen tot tweede beste plek om te werken;
  • Omdat de triple helix praktisch is uitgevonden in de stad aan de Garonne, en nog steeds resulteert in maximale economische spinnoff.

Maar er zijn veel meer redenen om deze bijzondere stad en regio te bezoeken. Zie daarvoor deze flyer. Daarin staan ook meer details ten aanzien van de leerdoelen en kosten van deze bijzondere studiereis.

Mededeelnemers

De studiereis wordt georganiseerd voor de leden van de SKBN. Dit zijn strategen en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met het verbeteren van het vestigingsklimaat en regionale economie via regionale ontwikkelingsmaatschappijen. Het is de ruimtelijk-economische studiereis voor beslissers bij publieke, private en kennispartijen.

Voor het eerst mogen nu ook 10 deelnemers van buiten het ledennetwerk mee op reis voor slechts 950 euro.

Aanmelden vóór 5 februari

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van vliegtickets verzoeken we jullie je zo snel mogelijk aan te melden. Aanmelden kan via deze link.

Wil je meer informatie, schroom niet direct contact met ons op te nemen (zie flyer voor contactdetails).

Hopelijk tot snel!

Namens de reiscommissie

Paul van Dijk (Akro Consult)
Jeroen Krijgsman (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij)
Rob Verhoeff (OMALA & Lelystad Airport Businesspark)
Jan Jager (ELBA \ REC)

MEER UPDATES

Seminar toekomstbestendige bedrijventerreinen

Provincie Gelderland en SKBN nodigen u uit om mee te praten over strategie, rollen en instrumentaria bij het toekomstbestendig maken van bedrijventerreinen. 

BEKIJK PROJECT
BT Regiotour: Ga 27 september op reis naar circulair Friesland

BT Regiotour: Ga 27 september op reis naar circulair Friesland

Ga donderdag 27 september mei op reis met BT naar de meest circulaire regio van Nederland: de provincie Friesland. In samenwerking met de vereniging Circulair Friesland bezoeken we in één dag de circulaire hoogtepunten van de Elfstedenprovincie.

BEKIJK PROJECT
Bedrijventerrein Congres 2018 Rutger Bregman

Eerste sprekers BT Event bekend

Voor de 13e keer organiseren wij het BT Event samen met de SKBN. Zo zijn we blij dat Rutger Bregman en Adri-Bom Lemstra al vastgelegd zijn voor het evenement op het gebied van vestigingsklimaat en regionale innovatiekracht.

BEKIJK PROJECT

ONZE PARTNERS