Studiereis Toulouse 11 t/m 13 april

Ook in 2018 bezoekt BT weer een inspirerende Europese regio. Van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 april zetten we zeil naar hét innovatiehart van Frankrijk: Toulouse!

Waarom Toulouse?

  • Omdat stad en regio afgelopen 20 jaar de hoogste economische groeicijfers boekten in Frankrijk;
  • Omdat de Fransen Toulouse verkozen tot tweede beste plek om te werken;
  • Omdat de triple helix praktisch is uitgevonden in de stad aan de Garonne, en nog steeds resulteert in maximale economische spinnoff.

Maar er zijn veel meer redenen om deze bijzondere stad en regio te bezoeken. Zie daarvoor deze flyer. Daarin staan ook meer details ten aanzien van de leerdoelen en kosten van deze bijzondere studiereis.

Mededeelnemers

De studiereis wordt georganiseerd voor de leden van de SKBN. Dit zijn strategen en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met het verbeteren van het vestigingsklimaat en regionale economie via regionale ontwikkelingsmaatschappijen. Het is de ruimtelijk-economische studiereis voor beslissers bij publieke, private en kennispartijen.

Voor het eerst mogen nu ook 10 deelnemers van buiten het ledennetwerk mee op reis voor slechts 950 euro.

Aanmelden vóór 5 februari

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van vliegtickets verzoeken we jullie je zo snel mogelijk aan te melden. Aanmelden kan via deze link.

Wil je meer informatie, schroom niet direct contact met ons op te nemen (zie flyer voor contactdetails).

Hopelijk tot snel!

Namens de reiscommissie

Paul van Dijk (Akro Consult)
Jeroen Krijgsman (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij)
Rob Verhoeff (OMALA & Lelystad Airport Businesspark)
Jan Jager (ELBA \ REC)

MEER UPDATES

Resultaten 2017: ROM's groeimotor van economie

Duizenden nieuwe arbeidsplaatsen en meer dan € 750 mln. aan investeringen in de regionale economie. Dat zijn de gezamenlijke resultaten uit 2017 van vijf regionale ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s).

BEKIJK PROJECT

Opinie

Regiodeals dreigen zoethoudertjes te worden

Minister Schouten is belast met de zware taak om 950 miljoen euro te verdelen over het land via de regiodeals. De herontdekking van de regio. Betrokkenen vrezen echter dat het beleg op de boterham flinterdun wordt uitgesmeerd. Een projectenparade met weinig economische impact vol zoethoudertjes dreigt.

BEKIJK PROJECT

Gezocht werkruimte/werknemer

Achtersluispolder in Zaandam, Plaspoelpolder, de Haagse Binckhorst, Sloterdijk-3. Het huizenfront wint gestaag terrein en drukt bedrijven langzaam van de stadskaart. Jan Jager, hoofdredacteur Stadszaken.nl, roept op tot realisme.

BEKIJK PROJECT

ONZE PARTNERS