Hoofdsprekers BT Event vastgelegd

Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde) en Andre van den Berg (CCO Schiphol Group) zijn de hoofdsprekers tijdens het BT Event op 2 november in Lelystad. Rotmans en Van den Berg nemen u mee naar de Next Economy. 

Jan Rotmans
Prof.dr.ir. Jan Rotmans is een maatschappelijk gedreven wetenschapper, met ruim 200 publicaties op het gebied van klimaatverandering, global change modellering, duurzame ontwikkeling, transities en systeeminnovaties.

Naast zijn wetenschappelijk werk (lokaal, nationaal en internationaal) wil hij ook een bijdrage leveren aan de maatschappij. Om Nederland duurzamer te maken heeft hij in 2007 de stichting Urgenda opgericht samen met een groep andere koplopers. Als bestuurslid probeert hij zoveel mogelijk mensen mee te krijgen in een nieuwe beweging. Urgenda is de organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, sneller duurzaam wil maken. 

André van den Berg
Schiphol is niet alleen de economische motor van Nederland, maar ook dé plek voor innovatie en duurzaamheid. André van den Berg speelt een belangrijke rol in de omschakeling naar de next economy waarbij Schiphol meer is dan een luchthaven, maar een belangrijke speler in de Metropoolregio Amsterdam. Een regio die Schiphol ook hard nodig heeft om te kunnen groeien en te verduurzamen.

Kom naar het BT Event!
Luister op 2 november naar de inspirerende verhalen van Jan Rotmans en André van den Berg en bezoek het BT Event: www.btevent.nl.

MEER UPDATES

Hoofdsprekers BT Event vastgelegd

Jan Rotmans en Andre van den Berg nemen u tijdens het BT Event op 2 november mee naar de Next Economy. 

BEKIJK PROJECT

Genomineerden ABN AMRO Circular Economy Awards bekend!

BT, Stadszaken.nl en ABN AMRO zijn samen met een gewichtige jury op zoek naar de beste circulaire werklocaties en regio’s.

BEKIJK PROJECT

ABN AMRO

ABN AMRO hoofdsponsor Circular Economy Awards

Wat zijn de beste circulaire werklocaties en circulaire regio’s van Nederland? Die vraag staat centraal tijdens de Circular Economy Awards.

BEKIJK PROJECT

ONZE PARTNERS