• War for talent verbreedt en intensiveert

  De ‘war for talent’ werd tot voor kort alleen uitgevochten binnen de kennisintensieve sectoren. Inmiddels is het strijdtoneel uitgebreid naar andere sectoren zoals de maakindustrie, maar zeker ook de logistiek. En dat is goed nieuws. Tot op zekere hoogte.

  LEES VERDER
 • De 7 lessen van de studiereis naar Toulouse

  Van 11 t/m 13 april organiseerde BT voor Stichting Kennisalliantie Bedrijventerreinen Nederland de studiereis naar Toulouse om erachter te komen wat het geheim is achter deze economisch succesvolle Franse regio.

  LEES VERDER
 • Dit zijn de 44 vooruitstrevende circulaire werklocaties en regio’s van Nederland

  De longlist voor de ABN AMRO Circular Economy Awards is bekend. Lees hier wie de voorlopers zijn op het gebied van de circulaire economie in de fysieke leefomgeving. Uniek dit jaar: vier wildcards.

  LEES VERDER
 • Verslag Training Toegepaste Circulaire Economie

  Donderdag 29 maart bezocht een select gezelschap de Training Toegepaste Circulaire Economie onder bewind van Bas Luiting. Lees hier het verslag van die middag.

  LEES VERDER
 • Seminar: Woon-werkgebieden van de toekomst

  In het seminar ‘Woon-werkgebieden van de toekomst’ leert u over de transformatie van (verouderde) werklocaties naar gebieden waar wonen, werken en andere functies naast elkaar bestaan en elkaar versterken. 

  LEES VERDER
 • Top Dutch geeft de noordelijke provincies nieuw elan

  Half februari ligt de nieuwste editie van BT op de mat bij de abonnees. Speciaal voor de trouwe lezer van BT publiceren we het artikel over Top Dutch nu al op BT Media. 

  LEES VERDER
 • Studiereis Toulouse 11 t/m 13 april

  Ook in 2018 bezoekt BT weer een inspirerende Europese regio. Van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 april zetten we zeil naar hét innovatiehart van Frankrijk: Toulouse!

  LEES VERDER
 • Wie vertelt Wiebes hoe we ons vestigingsklimaat redden?

  Links en rechts wordt Nederland ingehaald als het gaat om de aantrekkelijkheid van het vestigingsklimaat, dat blijkt uit de vierde Monitor Vestigingsklimaat van het NFIA. Een zorgwekkende conclusie die ondersneeuwt door het succes van Wouter Bos en de lobby voor het Europees Medicijnagentschap.

  LEES VERDER
 • We zijn gemaakt om te maken

  Het is weer stoer om dingen te maken. Grote bouwbedrijven wekken in hun campagnes een soort oergevoel op. ‘We zijn gemaakt om te maken’ en ‘Maak het af voordat het jouw afmaakt’. Hamer in de hand, spijker in de mond, beetje slaan en iedereen kan een tafel in elkaar rammen waar het hele gezin ’s avonds bij kaarslicht een veganistische quinoa-burger aan eet.

  LEES VERDER

ONZE PARTNERS